Grandi Salumifici Italiani zahrnuje mnoho zkušeností různých značek, z nichž každá se vyznačuje výběrem produktů bohatých na tradici, péči a vášeň. Označení CHOP a CHZO a exkluzivní recepty činí z Grandi Salumifici Italiani a jejích značek měřítkem pro kvalitní italské delikatesy. Ze země bohaté na gastronomickou kulturu pocházejí produkty Masters, maso Casa Modena deli. Nabízejí jedinečné příchutě, výsledek místních odborných znalostí, zkušeností s výrobou s dlouhou historií a typické emilianské touhy spojit tradici s nádechem inovace. Takto jsme vytvořili šunku Cotto di Famiglia, mortadellu „Goduriosa“, řadu italských uzenin Storie di Sapori a řadu Liberamente se sníženým obsahem tuku. A samozřejmě legendární Teneroni.
Úspěch Grandi Salumifici Italiani je založen na talentu pracujících lidí a silných a sdílených hodnotách. Flexibilita, kreativita, rychlost a dostupnost změn, spolu s odhodláním, nadšením a kompetencemi jsou charakteristickými znaky našich lidí. Jsme mezinárodní společnost s kořeny v srdci Itálie: pracovat ve společnosti Gsi znamená být součástí velké skupiny, která stále více působí na globální úrovni, ale pevně zakořeněná na území původu. Všichni sdílíme stejné hodnoty: dodržování pravidel a závazků, bezpečnost potravin, tradice a udržitelnost. Grandi Salumifici Italiani zahrnuje mnoho zkušeností různých značek, z nichž každá se vyznačuje výběrem produktů bohatých na tradici, péči a vášeň. Označení CHOP a CHZO a exkluzivní recepty činí z Grandi Salumifici Italiani a jejích značek měřítkem pro kvalitní italské delikatesy. Ze země bohaté na gastronomickou kulturu pocházejí produkty Masters, maso Casa Modena deli. Nabízejí jedinečné příchutě, výsledek místních odborných znalostí, zkušeností s výrobou s dlouhou historií a typické emilianské touhy spojit tradici s nádechem inovace. Takto jsme vytvořili šunku Cotto di Famiglia, mortadellu „Goduriosa“, řadu italských uzenin Storie di Sapori a řadu Liberamente se sníženým obsahem tuku. A samozřejmě legendární Teneroni.
Mortadella s pistáciemi patří k nejznámějším italským specialitám. Skládá se z mletého vepřového masa a podlouhlých nudliček tuku, které tvoří její typickou bílou mozaiku. Hmota se narazí do umělého střeva a pak se velice pomalu a šetrně povaří. Mortadella se krájí na velice tenké plátky, protože jedině tak se plně rozvine její aroma. Konzumovat by se měla čerstvá a v co nejkratší době od nakrájení.
Speck di montagna je specialita jižního Tyrolska oblasti Alto Adige a podává se nakrájený na velmi tenké plátky nebo na nudličky. Maso se udí za studena při teplotě do 20 stupňů. Skladujte na vzdušném místě při stálé teplotě.