Seznam produktů značky Prosciuttificio San Francesco

Salumificio il Colle, narozen v roce 1978, se v posledních desetiletích kvalifikoval jako společnost specializovaná na výrobu pancetty, která od svého založení rozvíjí své podnikání ve jménu „tradice a kvality“. Silná konsolidace produkovaných objemů je výsledkem této politiky, která dokázala účinně kombinovat řemeslnou tradici Piacenza s nejmodernějšími výrobními technologiemi: pečlivý výběr surovin, přísné používání technik zpracování a systematické a vhodné koření produktu je klíčem k růstu v posledních letech.

Salumificio il Colle, narozen v roce 1978, se v posledních desetiletích kvalifikoval jako společnost specializovaná na výrobu pancetty, která od svého založení rozvíjí své podnikání ve jménu „tradice a kvality“. Silná konsolidace produkovaných objemů je výsledkem této politiky, která dokázala účinně kombinovat řemeslnou tradici Piacenza s nejmodernějšími výrobními technologiemi: pečlivý výběr surovin, přísné používání technik zpracování a systematické a vhodné koření produktu je klíčem k růstu v posledních letech. Od konce roku 2006 se Salumificio il Colle stala součástí skupiny Valtidone, což je další prvek růstu na produkční a komerční úrovni. Produkční společnost se specializuje na výrobu dvou ze tří produktů Piacenza PDO, coppa a pancetta. V průběhu let byly zavedeny moderní techniky, které umožnily zvýšit výrobní kapacitu při zachování a respektování tradičních metod kultury Piacenza v souladu s vysokými standardy kvality. Moje žena Dolores a já jsme se pustili do tohoto dobrodružství před čtyřiceti lety: bylo to čtyřicet let odhodlání, velkých výzev a obětí. Vždy jsme se snažili pracovat pro „gotha“, nejlepší zákazníky, které trh nabízí. A pouze prostřednictvím nejlepšího produktu je možné oslovit ty nejlepší zákazníky. V zemi, kde stojí továrna na šunku San Francesco, byl kdysi dům, kde jsem žil se svými prarodiči. Byli jsme farmáři a naše rodina byla velmi velká. Moje pokorné kořeny na mě dělají velkou hrdost. Navzdory potížím se mi podařilo dokončit studium, stále jsem shromažďoval co nejvíce zkušeností. Příznivé zeměpisné umístění, podpora rodiny a skromné finance, které jsem v té době měl, umožnily, aby se moje podnikatelské myšlení začalo rozvíjet. Po debutu v malých prostorách získaných z mého domova se podnik následně přesunul do kůlny postavené v roce 1979. Centrála byla poté rozšířena v roce 1984 a znovu v roce 1992, v roce, kdy bylo rozhodnuto o umístění sochy San Francesco, vytvořili sochaři Sandrin a Biasia z univerzity v Padově. Umění, poezie a trojrozměrnost jsou užitečné součásti této pozemské pasáže. Jsme přesvědčeni, že jsme vytvořili skutečně optimální strukturu. Generační výměna je dokončena, k rodičům se přidávají děti, Licia a Cristiano, zeť, Roberto Catti a neteř Celeste Catti. “

Počet produktů: 2

Prosciuttificio San Francesco s.p.a.

Zobrazení 1-2 z 2 položek

Aktivní filtry

Prosciutto crudo Mec...

Prosciutto crudo Mec...
6,300.0g

Povrch kýty má zlatavou barvu bez výraznějších žilek. Vnitřní tělo má sytě červenou barvu, zatímco tuk, který je obsažen v omezeném procentu je bílý. Chuť je příjemná, nasládlá mladá. Vynikající pro přípravu studených talířů, ale i v kombinaci s melounem.

Cena 2 286,14 Kč