Náš příběh začíná v Mantově, od setkání mezi ambicemi a solidaritou, kdy místní mlékárny zahájí spolupráci za účelem dosažení nejlepší kvality. Tak se v roce 1966 narodil Consorzio Latterie Sociali Mantovane. Naše konsorcium se okamžitě stalo vynikajícím výrobcem másla a čerstvých krémů, a proto nám říkají „Cremeria“.
Náš příběh začíná v Mantově, od setkání mezi ambicemi a solidaritou, kdy místní mlékárny zahájí spolupráci za účelem dosažení nejlepší kvality. Tak se v roce 1966 narodil Consorzio Latterie Sociali Mantovane. Naše konsorcium se okamžitě stalo vynikajícím výrobcem másla a čerstvých krémů, a proto nám říkají „Cremeria“. V průběhu let jsme marketingem produktů Grana Padano DOP a Parmigiano Reggiano DOP zašli mnohem dále, směrem ke zralým sýrům. Dnes má Virgilio 50 přidružených mlékáren a více než 1 500 přispívajících farmářů. Naše je příběh, který se dívá do budoucnosti a zaměřuje se na neustálý vývoj excelence, který nás učinil solidní realitou na italské scéně, a referenční bod v mlékárenském odvětví pro rozsáhlou distribuci. Posláním konsorcia je přinést ke stolu miliónům spotřebitelů italský produkt nejvyšší kvality, zaručený kontrolovaným a certifikovaným výrobním řetězcem, vyráběný nejmodernějšími technologiemi a vždy respektující tradici. Naše cíle jsou založeny na absolutních hodnotách: solidaritě a spolupráci, které nás vedly ke sjednocení a vedly nás den co den cestou neustálého růstu.
Pokud hledáte pravé 100% italské máslo obsahující mléčné fermenty, tady je máslo Virgilio. Je vyroben pouze ze 100% italských surovin a je klasickou kuchyňskou pomůckou pro nesčetné množství pokrmů, které charakterizují vaši chutnou kuchyni.
Pokud hledáte pravé 100% italské máslo obsahující mléčné fermenty, tady je máslo Virgilio. Je vyroben pouze ze 100% italských surovin a je klasickou kuchyňskou pomůckou pro nesčetné množství pokrmů, které charakterizují vaši chutnou kuchyni.
Pokud hledáte pravé 100% italské máslo obsahující mléčné fermenty, tady je máslo Virgilio. Je vyroben pouze ze 100% italských surovin a je klasickou kuchyňskou pomůckou pro nesčetné množství pokrmů, které charakterizují vaši chutnou kuchyni.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra je s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra má chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se o tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi. Doba zrání 14 - 16 měsíců.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra je s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se o tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.
Grana Padano se vyrábí v historické chráněné oblasti původu. Díky příspěvku drobných dodavatelů v provinciích Mantova a Brescia, dvou nejdůležitějších oblastí pro výrobu tohoto sýra je s chráněnou ochranou známkou D.O.P. Jedná se o tvrdý sýr z kravského mléka o obsah tuku 39-41%. Grana Padano má pevnou drobivou strukturu těsta. Vhodná kombinace s vínem: Barolo, Zinfandel nebo Gavi.