Seznam produktů značky Alis

Skutečné tajemství dobrého balzamikového octa spočívá v procesu stárnutí, který nesmí být nikdy spěchán. Lahodnost konečného produktu závisí na jedinečné vůni, která přichází pouze s mistrovským procesem stárnutí. Alis nyní nabízí širokou škálu produktů, včetně balzamikového octa Modena, vinného octa, jednoodrového vinného octa, kořeněných vinných octů, dresinků, extra panenského olivového oleje, kořeněného extra panenského olivového oleje, nakládané zeleniny v oleji a octě, omáček na těstoviny a pestos, slané omáčky, těstoviny, koření, cukrovinky, nápoje a minerální voda, rybí konzervy, rajčatové konzervy, káva, víno a pivo.

Rodina Rinaldis vyrábí tradiční balsamický ocet z Modeny z několika generací. Rodina vlastní prestižní „acetaia“ (tj. Místo, kde se ocet stárne) doplněný sudy ze XVI a XVII století, které se používají dodnes. Skutečné tajemství dobrého balzamikového octa spočívá v procesu stárnutí, který nesmí být nikdy spěchán. Lahodnost konečného produktu závisí na jedinečné vůni, která přichází pouze s mistrovským procesem stárnutí. V roce 1990 byla Rinaldis udělena cena „nejlepší z nejlepších“ za tradiční balzamikový ocet, prestižní ocenění, které se uděluje pouze jednou za dvacet let. Tento proces dnes skutečně spojuje prastarou tradici s řadou moderních kontrol a kontrol určených k ochraně spotřebitele; příkladem modernizace výroby octa je certifikát ISO 9002, který představuje skutečné zajištění kvality pro zákazníky. Vysoce pokročilý filtrační systém navíc zajišťuje, že je produkt stabilní, což je zásadní faktor pro export. Účely, zejména pro vývoz do Japonska a Spojených států. Vidíme tedy, že umění výroby balsamikového octa - pro Rinaldis, kdysi jen rodinná tradice - zahrnuje moderní technologii, aby vytvořilo produkt, který lze považovat za jedinečný ve světě. Díky vášni rodiny Rinaldi a obchodním znalostem společnosti Alis jsme v roce 1979 úspěšně začali prodávat italské octy na světový trh a následně jsme se rozhodli rozšířit naši škálu produktů o omáčky a dresinky. Při hledání všestranného oblékání jsme tvrdě pracovali na vytvoření produktu, který by spotřebitelům umožnil vychutnat si autentické italské chutě. Chtěli jsme obvaz, který by kombinoval nekompromisní kvalitu, všestrannost a konkurenceschopné ceny. Po uskutečnění těchto cílů jsme přidali novou luxusní skleněnou láhev, stylově zabalenou v jednotlivých krabičkách. Alis nyní nabízí širokou škálu produktů, včetně balzamikového octa Modena, vinného octa, jednoodrového vinného octa, kořeněných vinných octů, dresinků, extra panenského olivového oleje, kořeněného extra panenského olivového oleje, nakládané zeleniny v oleji a octě, omáček na těstoviny a pestos, slané omáčky, těstoviny, koření, cukrovinky, nápoje a minerální voda, rybí konzervy, rajčatové konzervy, káva, víno a pivo.

Počet produktů: 67

Alis srl

Zobrazení 1-24 z 67 položek

Aktivní filtry

Aceto balsamico créma...

Aceto balsamico créma...
400.0g

Balzamická ochucená redukce s dokonalou chutí višní. Je ideální k vyzrálým sýrům, palačinkám, čerstvému ovoci, zmrzlině nebo pudinku. Také je vynikající ke zdobení zmrzlinových kreací, dezertů a jogurtů.

Cena 120,96 Kč
Aceto di balsamico crema...

Aceto di balsamico crema...
150.0g

Balzamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu do kterého se na konci vaření přidá kako. Perfektní pro jakékoliv ovoce, které se může namočit do této redukce: hruška, jahoda, banán apod.

Cena 120,77 Kč
Aceto di balsamico crema...

Aceto di balsamico crema...
150.0g

Balzamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu do kterého se na konci vaření přidá vanilka. Skvěle hodí na dezerty a zmrzlinu.

Cena 120,77 Kč
Gnocchi di patate 500 g

Gnocchi di patate 500 g
500.0g

Bramborové noky chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.   

Cena 51,41 Kč
Olio extra vergine di oliva...

Olio extra vergine di oliva...
330.0g

Aromatický olivový olej s lehce pikantní dlouhou chutí. Olej je vhodný na dochucení salátů, polévek, rajčatových omáček a dalších pokrmů.

Cena 219,24 Kč
Crema di balsamico fragole...

Crema di balsamico fragole...
320.0g

Balzamiková redukce z vinného octa a zahuštěného hroznového moštu, do kterého se na konci vaření přidá jahodová šťáva. Jahodový balzamický krém se skvěle hodí k sýrům, studeným předkrmům, zmrzlině a salátům.

Cena 120,96 Kč
Filetti di Acciughe in olio...

Filetti di Acciughe in olio...
800.0g

Acciughe neboli ančovičky (sardelové filety) jsou základem mnoha italských receptů. Hodí se zejména na salátové zálivky, do těstovin, omáček, na pizzu i do slaných koláčů. Ančovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.

Cena 544,32 Kč
Peperoncino Piccoli 1 kg

Peperoncino Piccoli 1 kg
1,000.0g

Celé sušené papričky mají v podstatě neomezené možnosti přípravy a použití v kuchyni. Můžete je přidat do omáček, polévek, k masům, uzeninám, ale také se dají naložit např. do oleje, k sýrům, do alkoholu, do zeleninových zavařenin, nebo prostě jen tak nakrájené, jako pikantní doplněk k jakémukoliv jídlu.

Cena 846,72 Kč
Basilico secco 1 kg

Basilico secco 1 kg
1,000.0g

Bazalka má příjemnou vůni a dodává lahodnou chuť mnoha pokrmům. Bazalka sušená je vhodná do salátů nebo jako koření na ryby, luštěniny, maso, dušená masa, omáček a polévek. Nejčastěji se používá v Italské kuchyni.

Cena 453,60 Kč
Mostarda di Frutta Sperlari...

Mostarda di Frutta Sperlari...
380.0g

Mostarda, je ovoce naložené v cukru se silnou vůní a chutí hořčice. Název Mostarda, je původně odvozen od latinského slova MUSTUM ARDENS znamenajícího palčivé, či pálivé hrozny. Jedná se o výhradně Italskou specialitu, která nemá ve světě žádnou podobnou obdobu. V Itálii pod tímto názvem je známo mnoho variací vytvořených na základě kombinace ovoce a hořčice. Velké popularitě se dnes těší téměř ve všech částech světa. Pro své jedinečné vlastnosti je vítaným zpestřením při servírování sýrů, mas, omáček a desertů.

Cena 163,62 Kč
Sugo ai funghi porcini 190 g

Sugo ai funghi porcini 190 g
190.0g

Rajčatová omáčka (sugo) s pravými hříbky od Casa Rinaldi. Sugo, poctivá rajčatová omáčka, je chloubou italské kuchyně a základem pro mnoho receptů.

Cena 113,40 Kč
Cous cous medio 500 g

Cous cous medio 500 g
500.0g

Couscous je spařená krupice z různých druhů obilí (v Itálii je to pšenice), která je tvarována do malých kuliček. Oblíbený produkt charakteristické chuti je velmi jednoduchý a rychlý na přípravu. Couscous je zdravá příloha a je dobrým zdrojem vlákniny. Velmi oblíbený je podávaný se zeleninou jako salát.

Cena 78,62 Kč
Salsa piccante ai...

Salsa piccante ai...
90.0g

Pikantní salsa z kalabrijských papriček má široké využití v gastronomii. Je vhodná především na těstoviny, pomazánky, dresinky a marinády. Lze také využít jako doplněk k pečenému masu.

Cena 120,96 Kč
Sugo alla puttanesca 190 g

Sugo alla puttanesca 190 g
190.0g

Rajčatová omáčka která se výborně hodí k těstovinám jako jsou špagety, nebo fusilli. Bez konzervačních látek.

Cena 113,40 Kč
Risotto Asparagi 175 g

Risotto Asparagi 175 g
175.0g

Lahodné předpřipravené rizoto s chřestem. Stačí jen doplnit vodu a parmezán. Velmi rychlá příprava. 

Cena 72,58 Kč
Risotto Funghi 175 g

Risotto Funghi 175 g
175.0g

Lahodné předpřipravené houbové rizoto. Stačí jen doplnit vodu a parmezán. Velmi rychlá příprava.

Cena 72,58 Kč
Gnocchi baby patate 500 g

Gnocchi baby patate 500 g
500.0g

Malé drobné bramborové noky chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.   

Cena 83,16 Kč
Sugo per bruschetta 350 g

Sugo per bruschetta 350 g
350.0g

Bruschetta je tradiční italský předkrm jehož název je odvozen od slova bruscare což znamená péci. Základem bruschetty je opečený chléb, nasekaná rajčata a kvalitní extra panenský olivový olej. Jedná se o hotový ochucený produkt, který se používá přímo na opečený chléb.

Cena 105,84 Kč
Savoiardi (sušenky na...

Savoiardi (sušenky na...
500.0g

Savoiardi jsou lahodné podlouhlé pečené piškoty z pšeničné mouky. Jsou známé přibližně od roku 1348 a jejich původ se připisuje kuchaři který pracoval pro Savojský dvůr. Nejčastěji se používají pro výrobu italského dezertu Tiramisu.

Cena 81,81 Kč
Farina polenta mais 1 kg

Farina polenta mais 1 kg
1,000.0g

Kukuřičná polenta je nejoblíbenějším pokrmem v celé severní Itálii. Polentovou kaši můžete podávat k snídani s mlékem, k obědu s plátkem sýra a k večeři jako kaši s máslem se zeleninou a slaninou. Horkou polentu krájejte nití nebo studeným nožem. Polentu můžete také opékat.

Cena 63,50 Kč
Aceto di Mele 500 ml

Aceto di Mele 500 ml
200.0g

Jablečný ocet má nízký stupeň kyselosti a je vhodný především při přípravě zeleninových salátů. 

Cena 96,77 Kč
Pesto alla Genovese 130 g

Pesto alla Genovese 130 g
130.0g

Bazalkové pesto je vyrobené z čerstvé bazalky a piniových oříšků, rozmixovaných do krémové směsi. Je to základ pro mnoho tradičních italských domácích omáček.

Cena 78,62 Kč