Skutečná italská chuť. Vysoce kvalitní produkty vyrobené s vášní v zeleném srdci Itálie. Fattorie Umbre je italský výrobce, který se od roku 1989 specializuje na výrobu omáček, převážně rajčatové omáčky na těstoviny, pesta a pomazánky Bruschetta.
Skutečná italská chuť. Vysoce kvalitní produkty vyrobené s vášní v zeleném srdci Itálie. Fattorie Umbre je italský výrobce, který se od roku 1989 specializuje na výrobu omáček, převážně rajčatové omáčky na těstoviny, pesta a pomazánky Bruschetta. První pýcha Fattorie Umbre S.r.l. byla vždy vysoká kvalita výrobků, která nákladně ovlivňuje politiku společnosti. Naše produkty se zrodily z přání uspokojit potřeby našich zákazníků prostřednictvím vysoké kvality. Udržovat tak vysokou kvalitu znamená vždy držet krok s nejnovějšími stroji a inovacemi. Vysoká kvalita, která se projevuje od počátečního výběru surovin až po nejlepší techniky zpracování. Nejmodernější technologie ve službách hotového výrobku, které umožňují uspokojit požadavky našich zákazníků a zaručují nejlepší možný „poměr kvality a ceny“ pro vytváření receptur na míru pro privátní značky a značky třetích stran.
Omáčka velmi krémová, zvláště vhodná k oblékání těstovin nebo jako základ pečených těstovin a pizzy. Přidejte do omáčky trochu „vody na vaření, abyste získali jemnou a chutnou omáčku, která se velmi dobře hodí i k nokům.
Papriky a lilky se předem shromáždí, očistí a vloží do slaného nálevu připraveného k použití. V době přípravy receptu je zelenina smíchána s Ricottou, olejem a několika dalšími charakteristickými přísadami. Zvláštní pozornost věnujeme zejména rovnováze mezi různými příchutěmi zeleniny, abychom zajistili delikátní chuť, jak to vyžaduje tento speciální recept.
Tato lahodná paštika vzniká spojením bohatství nejlepších mandlí s paštikou ze zelených oliv a přidáním extra panenského olivového oleje k těmto jednoduchým přísadám. Perfektní k horkému chlebu jako předkrm se také přidává do těstovin nebo rýže.
Houbová omáčka se vyznačuje vysokým procentem hub použitých v receptu, které jasně ovlivňují konečnou chuť. Houby jsou smíchány s extra panenským olivovým olejem a dalšími charakteristickými přísadami, aby byla zajištěna jeho plnost textury a chuti. Tuto bohatou omáčku můžete použít k horkému chlebu nebo těstovinám nebo jako přílohu k mnoha dalším pokrmům včetně polenty a sýra.
Organické Artyčoky jsou připravovány z vybraných surovin obohacených extra panenským olivovým olejem a sýrem DOP Parmigiano Reggiano. Perfektní jako těstovinová sezóna nebo jako poleva na bruschettu.
Organická grilovaná zelenina se vyznačuje obzvláště kulatou a chutnou chutí vyplývající z dokonalé rovnováhy zeleniny. Grilovaná cuketa, grilovaný lilek, grilovaný pepř s DOP Parmigiano Reggiano dodá receptu skvělou chuť;. Perfektní jako těstovinové koření, ale také neuvěřitelné jako poleva pro bruschettu.
Vysoce kvalitní organická rajčata sušená na slunci smíchaná se sušeným ovocem, v procentech pečlivě smíchaná, dává vzniknout ideálnímu těstovinovému koření. Bazalka a oregano přispívají k obohacení tohoto typického italského receptu, který se vyznačuje bohatou a krémovou chutí.
Jemně pikantní organická omáčka. Perfektní jako aperitiv doprovázený s Nachosem ! Může být také spárován s tradičními orientálními nebo s mexickými pokrmy a také k masu nebo rybám.
Organická rajčatová a slaninová omáčka Fattorie Umbre je vyrobena spojením přísně vybraných přísad: BIO italská rajčata a BIO slanina z farem, kde je plně integrován řetězec freerange, aby byla zaručena přirozenost chovu. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Organická rajčatová omáčka je lahodná a chutná, ideální pro ty, kteří milují něco, co může dát trochu chilli papričky. Vyrobeno z italských rajčat, chilli papričky, česneku a dalších jednoduchých ingrediencí, které vše dokončí. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Organická tradiční rajčatová omáčka je „klasická“ rajčatová omáčka vyrobená spojením jednoduchých, ale chutných přísad: omáčka je ochucena kombinací pečlivě vybrané zeleniny a extra panenského olivového oleje. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Organická rajčatová a bazalková omáčka. Je jednoduchá a chutná, ideální kombinace pro těstoviny. Vyrobeno z italských rajčat, bazalky a dalších jednoduchých ingrediencí smíchaných dohromady. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Rajčatová omáčka Siciliana je recenzí tradičního receptu „Pasta alla Norma“, původem ze Sicílie. Je to velmi chutná omáčka, která je vyrobena z italských rajčat, červené papriky, lilku, sýra a směsi dalších přísad, jak tradice chce. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Rajská omáčka s houbami je voňavá a chutná, ideální pro těstoviny. Vyrobeno z pečlivě vybraných italských rajčat, žampionů a hub Porcini a dalších jednoduchých přísad. Připravuje se bohatá směs hub, česneku a dalších tradičních surovin. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Omáčka Ortolana je lahodná a chutná, ideální pro ty, kteří milují grilovanou zeleninu. Vyrobena z italských rajčat, směsi grilované zeleniny a dalších jednoduchých ingrediencí, které vše dokončí. Získaná sloučenina je rychle uzavřena a pasterizována, aby byla zaručena její konzervace bez přidání chemických konzervantů.
Omáčka na grilovanou zeleninu se vyznačuje obzvláště kulatou a chutnou chutí vyplývající z dokonalé rovnováhy zeleniny. Grilovaná cuketa, grilovaný lilek, grilovaná paprika, špetka cibule a česneku pro lahodnou omáčku ideální k oblékání těstovin, sendvičů, ale také jako chutný doplněk horkého chleba