Historie samotného sýra, je dlouholetá. Výrobní technologie se v průběhu času zdokonalily (zejména pokud jde o hygienické standardy výroby a správné zrání), zkušenosti s výběrem sýra pro nejlepší pastviny čerstvé mléko a metody jeho transformace (teploty a doby), činí tento řemeslný produkt bohatý na typičnost a hodnoty. Petrucci nabízí velmi širokou škálu různých produktů pro kvalitu a typ.
Historie samotného sýra, je dlouholetá. Výrobní technologie se v průběhu času zdokonalily (zejména pokud jde o hygienické standardy výroby a správné zrání), zkušenosti s výběrem sýra pro nejlepší pastviny čerstvé mléko a metody jeho transformace (teploty a doby), činí tento řemeslný produkt bohatý na typičnost a hodnoty. Petrucci nabízí velmi širokou škálu různých produktů pro kvalitu a typ. Bratři Petrucci, jsou bohatí na kulturní dědictví umění předávaného z otce na syna po generace, dokázali spojit a uspokojit všechny potřeby výroby a distribuce a vytvořit moderní společnost v souladu s dobou, zaručující výrobky stálé kvality. Špičkou v absolutní respektování hygieny a sledovatelnosti produktu, stejně jako garantované dodací lhůty.
Pecorino Ma-trù dozrává v dřevěných formách 8 - 12 měsíců ve vlhkém prostředí. Sýr má slámově žlutou barvu a pikantní chuť. Zvenčí má hladkou kůru, s nepravidelným tvarem hnědé barvy s odstíny, které mají tendenci k černé s rostoucím stářím. Sýr je skvělý s fíkovým nebo malinovým džemem a je vhodný i na strouhání na těstoviny a hodí se k němu silné červené víno.