Historie Roberta začíná v první polovině 20. století v italském Benátsku. Je to příběh vášně, rodinných vazeb a tradice. Zakladatel Mario Canzian se narodil v roce 1908 v malé vesnici v provincii Treviso. Vzhledem k tomu, že mladík Mario projevuje lásku a vášeň pro pekařské výrobky a poté, co roky pracoval jako zaměstnanec v pekárně ve vesnici, s podporou rodiny se rozhodl jej koupit a využít vše, co se naučil. Závazek, který vyžaduje řemeslnou činnost, je důležitý a vyžaduje velké oběti, harmonogram je napjatý, práce v noci je naplánována a samozřejmě také ten velmi brzy ráno, ale vášeň pro Maria je stejně silná a není stop, skutečně ho motivuje jít dále, rozšířit podnikání a pokusit se vytvářet nové produkty, jako jsou tyčinky, které se ukáží jako stěžejní produkt dnešní společnosti.
Historie Roberta začíná v první polovině 20. století v italském Benátsku. Je to příběh vášně, rodinných vazeb a tradice. Zakladatel Mario Canzian se narodil v roce 1908 v malé vesnici v provincii Treviso. Vzhledem k tomu, že mladík Mario projevuje lásku a vášeň pro pekařské výrobky a poté, co roky pracoval jako zaměstnanec v pekárně ve vesnici, s podporou rodiny se rozhodl jej koupit a využít vše, co se naučil. Závazek, který vyžaduje řemeslnou činnost, je důležitý a vyžaduje velké oběti, harmonogram je napjatý, práce v noci je naplánována a samozřejmě také ten velmi brzy ráno, ale vášeň pro Maria je stejně silná a není stop, skutečně ho motivuje jít dále, rozšířit podnikání a pokusit se vytvářet nové produkty, jako jsou tyčinky, které se ukáží jako stěžejní produkt dnešní společnosti. Práce roste a Mario musí přijít na to, co dělat. Po konzultaci s rodinou učiní důležité rozhodnutí: otevřít malou provozovnu. Zde začíná malé velké dobrodružství Roberta: společnost na začátku zaměstnává asi deset zaměstnanců, ale poté se za několik let rozšíří výroba, společnost bude strukturována a dnes se může spolehnout na více než 200 lidí. V roce 1962 založil Mario společnost Grissinificio Roberto snc, kterou řídil společně se svými syny Gianni a Roberto, v roce 2010 se stal Roberto Industria Alimentare srl a vedení bylo převedeno do rodiny prvorozeného Gianniho Canziana. Vyrábíme tyčinky, krájený chléb, chléb na sendviče, piadina, slané občerstvení, chléb na bruschettu, sendviče na párky v rohlíku a hamburgery. Naše značky jsou „Roberto“ a „Essenza by Roberto“, druhá je řada určená pro spotřebitele, kteří musí věnovat pozornost své stravě.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale nemají příliš tmavou barvu. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.
Křehké tyčinky Grissini mají v Itálii velmi starou tradici, vyrábějí se z pšeničné mouky, droždí, vody a soli. Tyčinky jsou propečené, ale ne příliš tmavé barvy. Grissiny se používají jako alternativa pečiva, nebo jako doplněk k jogurtovým dipům, zeleninovým salátům, krémovým polévkám nebo k vínu.