Již čtyři generace rodiny Rodolfi vedou společnost se vzrušující historií. Příběh začíná v malé továrně Remigio v San Pancraziu a pokračuje Mansuetem, jeho ochotou industrializovat se v Ozzano Taro: provází společnost těžkými roky dvou válek a díky své vytrvalosti pomáhá Rodolfi Mansueto stát se slavnou společností, kterou všichni známe. Jsme zde již více než 120 let, v srdci Food Valley, v Parmě. V našich třech zpracovatelských závodech (Ozzano, Fontanini e Castelguelfo) zpracujeme více než 250 000 tun čerstvých rajčat ročně. Z tohoto důvodu jsme jedním z předních světových zpracovatelů rajčat a jsme na to hrdí.
Již čtyři generace rodiny Rodolfi vedou společnost se vzrušující historií. Příběh začíná v malé továrně Remigio v San Pancraziu a pokračuje Mansuetem, jeho ochotou industrializovat se v Ozzano Taro: provází společnost těžkými roky dvou válek a díky své vytrvalosti pomáhá Rodolfi Mansueto stát se slavnou společností, kterou všichni známe. Jsme zde již více než 120 let, v srdci Food Valley, v Parmě. V našich třech zpracovatelských závodech (Ozzano, Fontanini e Castelguelfo) zpracujeme více než 250 000 tun čerstvých rajčat ročně. Z tohoto důvodu jsme jedním z předních světových zpracovatelů rajčat a jsme na to hrdí. Byli jsme první společností, která přinesla do italské kuchyně hotovou omáčkovou trubičku, a jsme jednou z prvních společností, které zahájily výrobu ekologických produktů. Jsme jedním z nejstarších průmyslových odvětví zpracování rajčat, ale necítím se starý! Sektor R&S je jednou z důležitých aktiv naší práce, protože se orientujeme na spotřebitele a snažíme se jim nabídnout tu nejlepší kvalitu a uspokojit jejich potřeby.
K výrobě tohoto produktu je zapotřebí 6 kg čerstvých rajčat. Proto je jeho barva tak ostře červená a chuť tak intenzivní. Používá se na základy chutných omáček jako je Bolognese, ale také polévek jakou je i Minestrone.
Jedna z nejpoužívanějších surovin v kuchyni: krémové pyré se správnou konzistencí, aby bylo každé vaše jídlo dokonalé. Perfektní pro použití samostatně nebo s přidáním kapky extra panenského olivového oleje jako základ pro vaše recepty.