Nejpoužívanější lanýž v italských kuchyních, lanýž Urbani Tartufi „Belle Saison“ ji vezme přímo k vám domů z Itálie. Bílý letní lanýž, dokonce běžně nazývaný „Scorzone“, má intenzivní aromatický zápach velmi podobný vůni hříbků. Bílý letní lanýž, který se široce používá při vaření, je ideální pro přípravu různých druhů předkrmů, prvního a druhého jídla. Je ideální pro výrobu slavné umbrianské lanýžové omáčky, která se použije jako přísada do krutonů, čerstvé paštiky, pečeného masa a různých druhů ryb.
Nejpoužívanější lanýž v italských kuchyních, lanýž Urbani Tartufi „Belle Saison“ ji vezme přímo k vám domů z Itálie. Bílý letní lanýž, dokonce běžně nazývaný „Scorzone“, má intenzivní aromatický zápach velmi podobný vůni hříbků. Bílý letní lanýž, který se široce používá při vaření, je ideální pro přípravu různých druhů předkrmů, prvního a druhého jídla. Je ideální pro výrobu slavné umbrianské lanýžové omáčky, která se použije jako přísada do krutonů, čerstvé paštiky, pečeného masa a různých druhů ryb.
Chuť a lanýže je k dispozici kdykoli v sezóně i mimo ní, díky sterilizovaným lanýžům Urbani Tartufi. V elegantních skleněných nádobách se uchovávají vzácné letní lanýže s přírodními přísadami, jako je voda a sůl, ke kterým se přidávají stejně velké lanýže. Ideální pro přípravu jakékoli receptury, od jednoduchého pokrmu z těstovin nebo jako koření na maso a ryby. Urbani Tartufi doporučuje kombinovat konzervované lanýže při přípravě receptů s lanýžovým olejem nebo s máslem ochuceným černými lanýži.
Chuť lanýže je k dispozici kdykoli v sezóně i mimo ní, díky sterilizovaným lanýžům Urbani Tartufi. V elegantních skleněných nádobách se uchovávají vzácné letní lanýže s přírodními přísadami, jako je voda a sůl, ke kterým se přidávají stejně velké lanýže. Ideální pro přípravu jakékoli receptury, od jednoduchého pokrmu z těstovin nebo jako koření na maso a ryby. Urbani Tartufi doporučuje kombinovat konzervované lanýže při přípravě receptů s lanýžovým olejem nebo s máslem ochuceným černými lanýži.
Olivový olej s černým lanýžem se vyznačuje intenzivní vůní italských oliv a silnou chutí drahocenných černých lanýžů. Použitím tohoto oleje na těstoviny získáte bezkonkurenční pokrm, ale i masové a rybí pokrmy všeho druhu takto ochucené jsou jedinečné. Několik kapek tohoto oleje poskytne v konečnému výsledku nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Lanýžové máslo je specialita, která může být použita jako ozdoba předkrmů nebo hlavních jídel z masa. Perfektní také k ochucení těstovin. Chuť je intenzivní a charakteristická pro bílé lanýže.
Olivový olej s černým lanýžem se vyznačuje intenzivní vůní italských oliv a silnou chutí drahocenných černých lanýžů. Použitím tohoto oleje na těstoviny získáte bezkonkurenční pokrm, ale i masové a rybí pokrmy všeho druhu takto ochucené jsou jedinečné. Několik kapek tohoto oleje poskytne v konečnému výsledku nezapomenutelný gastronomický zážitek.