Historie vinařství se váže k první polovině 20. století. Dokument, který stvrdil vznik tohoto vinařství, byl podepsán 23. srpna 1933. Právě v tento den vzniklo partnerství mezi sedmi vinaři, kteří se rozhodli spojit své síly, aby zachovali vinařskou kulturu v okolí Verony. Tato iniciativa přišla právě z touhy o zachování a ochránění charakteru a kvality vín z benátská. Jedinou schůdnou cestou k naplnění tohoto cíle bylo sdružování malých pěstitelů, aby bylo možné vzdorovat rychle se měnícímu trhu.
Historie vinařství se váže k první polovině 20. století. Dokument, který stvrdil vznik tohoto vinařství, byl podepsán 23. srpna 1933. Právě v tento den vzniklo partnerství mezi sedmi vinaři, kteří se rozhodli spojit své síly, aby zachovali vinařskou kulturu v okolí Verony. Tato iniciativa přišla právě z touhy o zachování a ochránění charakteru a kvality vín z benátská. Jedinou schůdnou cestou k naplnění tohoto cíle bylo sdružování malých pěstitelů, aby bylo možné vzdorovat rychle se měnícímu trhu. Starověká Villa Novera v Santa Maria di Negrar byla díky vynikající vybavenosti vůbec prvním sídlem vinařství. Ovšem v 50. letech se z důvodu stále se zvyšujícího počtu členů družstva se vinařství přestěhovalo do stávajících prostor přímo v Negraru. I nadále je hlavním cílem vinařství Cantina Valpolicella Negrar zejména zvyšování kvality hroznů a s tím samozřejmě i šíření osvěty zdejších vín, vinařství a enologie. Dnes Cantina Negrar sdružuje přes 200 vinohradníků, kteří obhospodařují necelých 500 ha vinohradů situovaných výhradně v kopcovitém terénu okolí městečka Negrar. Díky stálé snaze o produkci kvalitnějších vín a zejména díky letitým zkušenostem se podařilo i vyčlenit nejlepší polohy pro pěstování lokálních odrůd, což dalo základ pro dnešní jednotlivé Cru. Pro svá nejlepší vína se používá výhradně jméno DOMINI VENETI. Jméno, které bylo převzato z historie, z dob Benátské republiky, pod jejíž nadvládou byly pozemky kolem Valpolicelly v letech její největší slávy (kolem roku 500).
Dávala granátovou barvu, dala intenzivní vůni jako žádost, švestku, vanilku a rebarboru. Používá se pro každý herní produkt zbývající po dobu 120 dní, je zralý po dobu 18 měsíců v sudech. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Starožitné rustikální vybavení s pevným sloupkem je dlouhotrvající kapacitou. Kromě obrovské koncentrace je také vzácná kořeněná kyselina, která dělá potěšení jedinečnou.
Toto Amarone je výsledkem dlouholetých zkušeností všech subjektů, které se zabývají výrobou. Hrozny pocházejí z vinic Jago a jsou jen to nejlepší z roku. Amarone Mater se produkuje pouze v letech, kdy hrozny dosahují limitu nejlepší zralosti, pouze v těch nejlepších letech. Vyráběli se pouze v letech 1990, 1995, 1995, 2000, 2003, 2004 a 2008. Označení štítku ukazuje silný vztah vína k Matce Zemi. Jejím tvůrcem je umělec Gianni Burato. Garnetově zbarvené víno s intenzivní vůní připomínající třešeň, švestku, vanilku a rebarboru. Tato vůně je pouze pomíjivá. Chuť vína je plná a nekonečná s poznámkami ze sušeného ovoce, vanilky, ušlechtilého dřeva a vlašských ořechů.
Bylo prokázáno, že se jedná o vinici nazvanou Jago, známou pro výrobu dobře zralého a strukturovaného hroznu. Víno dávalo granátové barvy, které daly intenzivní vůni, která připomíná třešně, švestku, vanilku a rebarboru. Používá se pro každý herní produkt zbývající po dobu 120 dní, je zralý po dobu 18 měsíců v sudech. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Starožitné rustikální vybavení s pevným sloupkem je dlouhotrvající kapacitou.
Víno má granátovou barvu, která intenzivní vůni připomíná třešeň, švestku, vanilku a rebarboru. Používá se pro každý herní produkt zbývající po dobu 120 dní, je zralý po dobu 18 měsíců v sudech. Dodává se s jemnou, elegantní, suchou a trvalou. Starožitné rustikální vybavení s pevným sloupkem je dlouhotrvající kapacitou.
Své jméno získalo od slova Veriacus, což ve středověku označovalo údolí Negrar. Jedná se o výjimečný projekt vinařství vytvořit autentická místní vína nejvyšší kvality. Proto jde o selekci nejlepších hroznů jen z klasických poloh. Červené víno připravené pouze z klasických benátských odrůd pro přípravu regionálních vín Valpolicella. Barva vína je granátová s nuancemi fialové. Bohaté a komplexní aroma evokuje zejména plně vyzrálé černé třešně a sladké koření. V chuti působí víno opulentně, je nesmírně komplexní, hřejivé se sametově elegantním průběhem a skvěle vyváženou kyselinkou. Bohaté a velmi tělnaté víno, ovšem zároveň sofistikované. Svou plnost získává sušením hroznů na speciálních rohožích, kde hrozny leží 4 měsíce a získávají tak vyšší koncentraci.
Červené víno připravené harmonickým snoubením třech regionálních odrůd, pocházejících ze břehů jezera Lago di Garda. Neobyčejné víno nejen svým projevem, ale také náročností procesu při jeho výrobě. V bohatém a vlídném aroma rozpoznáme jemné tóny černých třešní a třešňového dřeva, chuť je obohacena o tóny čokolád a kakaových bobů s hřejivým dozvukem. Díky druhotnému kvašení označovanému jako Ripasso - sekundární fermentací získává plnější tělo a celkovou uhlazenost.
Červené víno připravované harmonickou kombinací tří regionálních odrůd kopců Torbe, v srdci Valpolicella. Výjimečné víno nejen svým výrazem, ale i náročným procesem jeho produkce. Bohatá vůně s jemnými náznaky příchuti černých třešní a čerešňového dřeva, které jsou zdokonaleny návyky čokolády a kakaových bobů s teplým povrchem. Díky sekundární fermentaci známé jako Ripasso získává sekundární fermentace plnější tělo a celkovou hladkost.
Barva vína je rubínová s jemným ovocným aroma a čistou jiskrou. Chuť je příjemně nazrálá, suchá a perzistentní, s pozadím červeného ovoce a kůry třešňového stromu. Celkový dojem je příjemně harmonický, s plnou chutí a stále živou kyselinkou, zakomponovanou v pevné tříslovině.
Známé a oblíbené víno z oblasti Veneto pocházející z nejlepších poloh pro Soave. Barva je světlá až slámová s nenápadnou a decentní vůní. V chuti suché a příjemné s jemnou mandlovou hořčinkou a velice příjemnou svěžestí. Projevuje se i ovocný charakter, zejména zralá jablka.
Víno granátově syté barvy, silné vůně připomínající višně, švestky, vanilku s vysokou viskozitou. V chuti velmi extraktivní sladké s velmi jemným až sametovým taninem. Převažují náznaky sušeného ovoce, švestek až povidel.
Víno granátově syté barvy, silné vůně připomínající višně, švestky, vanilku s vysokou viskozitou. V chuti velmi extraktivní sladké velmi jemným až sametovým tanninem.