Ciemme se specializuje na výrobu bramborových noků. Její činnost začala v roce 2005 řadou tradičních bramborových noků s cílem zahrnout do vlastního výrobku veškerou chuť tradičních domácích Gnocci. Zkušenosti získané zakladateli v potravinářském průmyslu a organizovaných distribučních sektorech vedly ke specializaci tohoto potravinářského umu.
Ciemme se specializuje na výrobu bramborových noků. Její činnost začala v roce 2005 řadou tradičních bramborových noků s cílem zahrnout do vlastního výrobku veškerou chuť tradičních domácích Gnocci. Zkušenosti získané zakladateli v potravinářském průmyslu a organizovaných distribučních sektorech vedly ke specializaci tohoto potravinářského umu. To umožnilo v krátkém čase vyvinout širokou škálu příchutí knedlíků s čerstvými bramborami, což okamžitě vedlo společnost k tomu, aby se stala jedničkou na trhu. Touha po obohacení a rozvoji potenciálu tohoto produktu v průběhu času vedla k vývoji v ekologické oblasti a byla první, kdo vytvořil čerstvé organické bezlepkové Gnocci.
Bramborové noky chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.