-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Gnocchi di patate 500 g
kód: 265
Bramborové noky chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Název italsky: Gnocchi di patate freschi
Spotřebitelské balení: 500 g
Složení:
Bramborová kaše 70% (voda, dehydratované bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono a diglycerid mastných kyselin, přírodní aromatické látky), pšeničná mouka, bramborový škrob, dvakrát koncentrovaná rajčatová pasta (pro červené noky), práškový špenát (pro zelené noky), rýžová mouka, sůl. Regulátor kyselosti: kyselina mléčná. Konzervant: sorban draselný, přírodní aroma (pro bílé noky). Doba vaření: čas 2-3 min.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota na 100 g 695 kj / 164 kcal
Tuky (g): 0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,2 Sacharidy (g): 35 z toho Cukry (g): 0 Polyalkoholy (g): 0 Škroby (g): 0 Vláknina (g): 0 Bílkoviny (g): 3,9 Vitamíny (g): 0 Minerální látky (g): 0 Sůl (g): 0,9.
Alergeny:
Lepek a může též obsahovat: vejce, sójové boby, mléko (včetně laktózy) a výrobky z nich.