-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Astoria - "Fanó" Asolo Prosecco Superiore 0,75 l
kód: 44600
343,04 Kč
S DPH
4-7 dnů
Toto jedinečné Prosecco pochází z kopců zóny Asolo. Jedná se o víno v kategorii extra brut, tedy velmi suché, které vyniká brilantní svěžestí. Aroma je lehce minerální s tóny bílého ovoce a jablek. V chuti je pak čerstvé s jemnou perličkou a pikantní kyselinkou, která vybízí k dalšímu napití. Je elegantní, ovocné a suché.
Klasifikace: DOCG
Poloha: Veneto, kopcovité vinice v zóně Asolo. Výsadba 3-4tis keřů na ha. Stáří vinice cca 15 let. Vedení révy Sylvoz.
Vinifikace: Hrozny se sklízí ručně v září. Fermentace probíhá v nerezových taích pri těplotě 18-19°C za pomoci selektovaných kvasinek. Kontakt na slupkách cca měsíc. Následuje přečerpání vína do tlakových tanků, kde víno prochází druhou fermentací. Ta probíhá při 16-18°C rovněž za pomoci selektovaných kvasinek a trvá přibližně 25-30 dní. Víno dozrává na kvasnicích několik dní.
Gasto párování: Aperitivy, plody moře, ústřice a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C
Poloha: Veneto, kopcovité vinice v zóně Asolo. Výsadba 3-4tis keřů na ha. Stáří vinice cca 15 let. Vedení révy Sylvoz.
Vinifikace: Hrozny se sklízí ručně v září. Fermentace probíhá v nerezových taích pri těplotě 18-19°C za pomoci selektovaných kvasinek. Kontakt na slupkách cca měsíc. Následuje přečerpání vína do tlakových tanků, kde víno prochází druhou fermentací. Ta probíhá při 16-18°C rovněž za pomoci selektovaných kvasinek a trvá přibližně 25-30 dní. Víno dozrává na kvasnicích několik dní.
Gasto párování: Aperitivy, plody moře, ústřice a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C