-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Santa Margherita - Prosecco di Valdobbiadene DOCG 0,75 l
kód: 327
449,21 Kč
S DPH
4-7 dnů
Světle žluté ovocné víno se světle žlutou barvou se zelenkavými odrazy. Vůně je mírně minerální, se světlem tónem zelených jablek. Jemné krémové bubliny jsou velmi elegantní. Chuť je čerstvá, ovocná s příjemnou kyselinkou a velmi sladkou a diskrétní perlou.
Klasifikace: DOCG
Poloha: Valdobbiadene, původní zóna pro kultivaci Prosecca. Vinice v nadmořské výšce mezi 200 – 500m.n.m.. Podloží glaciálního původu. Systém vedení révy: Sylvoz. Hustota výsadby: 1800 – 3500 keřů/ha.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v druhé polovině září. Jemné lisování, fermentace v nerezových tancích cca 15 dní při teplotě 18°C. Bez malolaktické fermentace. Druhotné kvašení metodou Charmat. Zrání v tlakových tancích minimálně 1 měsíc při kontrolované teplotě 8 – 10°C.
Gasto párování: Aperitiv a předkrmy na bázi ryb.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 11,5%
Poloha: Valdobbiadene, původní zóna pro kultivaci Prosecca. Vinice v nadmořské výšce mezi 200 – 500m.n.m.. Podloží glaciálního původu. Systém vedení révy: Sylvoz. Hustota výsadby: 1800 – 3500 keřů/ha.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v druhé polovině září. Jemné lisování, fermentace v nerezových tancích cca 15 dní při teplotě 18°C. Bez malolaktické fermentace. Druhotné kvašení metodou Charmat. Zrání v tlakových tancích minimálně 1 měsíc při kontrolované teplotě 8 – 10°C.
Gasto párování: Aperitiv a předkrmy na bázi ryb.
Teplota servisu: 8-10°C
Obsah alkoholu: 11,5%