-
Potraviny
-
Těstoviny
- Sýry a mléčné produkty
- Maso a uzeniny
- Olivy
- Olej a ocet
- Káva, sladké a ořechy
- Rajčatové produkty
- Koření
- Mořské plody
- Speciality
- Rýže a luštěniny
- Bramborové noky
- Dresinky a pesta
- Houby a lanýže
- Nakládané potraviny
- Ovoce
- Mouka
- Dezerty
- Polévky
- Pečivo
- Pro pizzerie
-
Těstoviny
- Sýry
- Maso a uzeniny
- Alkohol
- Speciality
- Kontakt
Astoria - Prosecco Lounge Prosecco D.O.C. Extry dry 0,75 l
kód: 43276
294,03 Kč
S DPH
4-7 dnů
Bílé víno z odrůdy Prosecco s jemnou perzistentní perlivostí a bohatou éterickou vůní s tóny typických kvasnic a čerstvého ovoce. Barva je slámově zlatá se zelenkavými odlesky.
Klasifikace: Spumante
Poloha: Veneto Val de Brun terén 150 m/nm. vinice jsou orientovány na východ a západ. 3000/4000 kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 8-12 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v září. Jemné lisování a studená macerace na slupkách a v nerezu při teplotách 18/19°C s původními kvasinkami. Mladé víno je odkaleno a odpočívá po dobu několika týdnů. Následuje druhotné kvašení, které trvá 20/25 dní při teplotě 18°C. Teprve poté se lahvuje a dále odpočívá po dobu několika týdnů.
Gasto párování: Aperitiv a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11%
Poloha: Veneto Val de Brun terén 150 m/nm. vinice jsou orientovány na východ a západ. 3000/4000 kg révy na Ha. Keře mají průměrné stáří 8-12 let. Průměrná produkce činí ¾ Kg na keř. systém vedení SYLVOZ.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů v září. Jemné lisování a studená macerace na slupkách a v nerezu při teplotách 18/19°C s původními kvasinkami. Mladé víno je odkaleno a odpočívá po dobu několika týdnů. Následuje druhotné kvašení, které trvá 20/25 dní při teplotě 18°C. Teprve poté se lahvuje a dále odpočívá po dobu několika týdnů.
Gasto párování: Aperitiv a ryby.
Teplota servisu: 5-6°C
Obsah alkoholu: 11%