Filtrovat dle

Cena
34 117
Manufacturers

Kategorie

Penne

Penne

Počet produktů: 7

Penne

Zobrazení 1-7 z 7 položek

Aktivní filtry

Mezze Penne Rigate 500 g

Mezze Penne Rigate 500 g
500.0g

Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky mají úplně stejný tvar jako Penne rigate. Rozdíl je jen v tom že Penne rigate jsou o trošku delší těstoviny trubičkového tvaru – šikmo seříznuté. Většinou mají vroubkovaný povrch, aby jimi bylo možno zachytit co nejvíce omáčky.

Cena 33,26 Kč
Penne Ziti Rigate "27" 500 g

Penne Ziti Rigate "27" 500 g
500.0g

Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky s mimořádnou pórovitostí. Penne jsou krátké duté těstoviny na koncích seříznuté. Rigate je označení pro vroubkovanou variantu. Díky vroubkům dokonale absorbují koření a omáčku. Velmi dobře se hodí k výrazným zeleninovým omáčkám i k ragú. Vhodné jsou i k zapékání.

Cena 33,26 Kč
Penne Delli Free Senza...

Penne Delli Free Senza...
400.0g

Bezlepkové suché těstoviny vyrobeny ze směsi rýžové a kukuřičné mouky s mimořádnou pórovitostí, která dokonale absorbuje koření a omáčku. Použití je stejné jako u těstovin ze semolinové mouky. Bezlepkové těstoviny umožňují osobám s celiakií vychutnat si pokrmy ve vysoké kvalitě.

Cena 90,72 Kč
Penne Rigate Integrali 500 g

Penne Rigate Integrali 500 g
500.0g

Těstoviny vyrobené z celozrnné pšenice a vody. Obsahují více vlákniny, vitamínů, minerálních látek a mají nižší glykemický index s vyšší výživovou hodnotou. Použití je stejné jako u těstovin ze semolinové mouky.

Cena 52,92 Kč
Penne Tricolori 500 g

Penne Tricolori 500 g
500.0g

Suché špenátovo - rajčatové bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky, mají tvar zkosených dutých trubiček s mimořádnou pórovitostí, která dokonale absorbuje koření a omáčku. Nejčastěji se používají s masovým ragú nebo také s drůbeží.

Cena 66,53 Kč
Penne de Zite rigate IGP 500 g

Penne de Zite rigate IGP 500 g
500.0g

Suché bezvaječné těstoviny ze semolinové mouky s mimořádnou pórovitostí. Penne jsou krátké duté těstoviny na koncích seříznuté. Rigate je označení pro jejich vroubkovanou variantu. Díky vroubkům dokonale absorbují koření a omáčku. Velmi dobře se hodí k výrazným zeleninovým omáčkám i k ragú. Vhodné jsou i k zapékání.

Cena 75,60 Kč
Penne Rigate secchi...

Penne Rigate secchi...
1,000.0g

Penne je velmi rozšířený druh těstovin. Jedná se o malé válce o rozměrech: šíře 0.25 cm a délce cca 3 cm. Oba konce jsou šikmé. Tato pasta s označením rigatoni má na svém obvodě jemné drážky umožňující dobré držení omáčky. Velmi často se používají v kombinaci s máslovými, smetanovými a sýrovými omáčkami. Také se používají jako přílohy a velmi často ve studené kuchyni. Nejznámějším receptem jsou Penne alľ Arrabbiata.

Cena 113,40 Kč