CASEIFICIO SOCIALE CASTELLAZZO

immagini.quotidiano.net

Caseificio Sociale Castellazzo se sídlem v Campagnola v provincii Reggio Emilia je výrobní závod s velmi dlouhou historií.
Ročně se zde zpracuje 80.000 tun mléka.
Výrobní závod patří mezi nejmodernější a byl přizpůsoben současným předpisům na nejvyšší úroveň kvality.
Nejdůležitějším výrobkem je zde Parmigiano Reggiano, které obsahuje pouze mléko, sůl a syřidlo.
Parmigiano-Reggiano se dnes vyrábí stejným postupem jako před osmi staletími ze základních a originálních ingrediencí.
Každý den jsou formy čištěny a sýry se obrací. Celý proces je monitorován a řízen v souladu s přísnými standardy zrání.
S využitím moderních obalových materiálů jsou výseče sýra hygienicky a hermeticky uzavřené a vakuově balené .
Parmigiano-Reggiano může být skladováno po dlouhou dobu při teplotě od 0 ° C do + 6 stupňů Celsia v chladničce.
Po otevření obalu musí být uchováván v chladničce nejlépe v krabičkách vyrobených ze skla nebo plastu.
Doporučuje se konzumovat při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinula nenapodobitelná chuť i a nezaměnitelná vůně.
Jedná se o produkt s chráněnéným označením původu (D.O.P.), v souladu s evropskou normou EHS Reg. 2081/92 a uznání Reg. (EC) 1107/96.
Pouze sýry vyrobené v souladu s těmito pravidly mohou nést značku Parmigiano-Reggiano.

Sortiment