Alimenta S.p.a - Cattel

qualitperscelta_30_07_13_web

Před první světovou válkou založil Dean Giovanni Cattel, malovýrobu sýrů z mléka z horských pastvin.
V 50.letech nejstarší syn Ernesto se rozhodl otevřít prodejnu sýrů a másla.
V následujících letech i další děti z rodiny Cattelů začali pomalu pracovat se svým otcem a to byl důkležitý milník společnosti.
V roce 1968 se firma přestěhovala do Jesola u Benátek aby mohli rozšířit výrobu a uplatňovat nové typy obalových materiálů.
V roce 2001 se výroba vrátila do Noventa di Piave a mléčné výrobky začali být exportovány do zahraničí.
Výrobky Alimenta S.p.a jsou držiteli prestižních certifikát a při výrobních procesech je zajištěna maximální bezpečnost a hygiena.
Výroba se již nesoustředí jen na typické italské sýry ale byla rozšířena o salámy, prosciutto, speck, mortadellu a monoho dalších výrobků.

Sortiment